7 mobilapps en fotograf må have, for at skabe bedre billeder på telefonen

Mange vælger ofte mobilen fremfor spejlreflekskameraet, når der skal tages billeder. Kameraet man ser på mobilen er måske ikke nær så god som det almindelige kamera, men nogle gange har man bare lyst til at tage et billede uden det store ståhej, og det er tit mere nemt og praktisk at hive sin mobil frem af lommen end at medbringe kameraet. Desuden er mobiltelefonerne nu udviklet således, at kamerakvaliteten på mobilen næsten er helt identisk med det almindelige digitalkamera. Derfor er der rigtigt mange, der udelukkende tager billeder med deres mobiltelefoner frem for med deres kamera.

shutterstock_247580353Mobilapps til bedre billeder

Der eksisterer mange apps, som kan forbedre dine billeder, men hvilke er de bedste? Mange apps er med til at øge billedets kvalitet, men samtidig ser man en fremtrædende mode hos apps, der er med til at ødelægge billedets kvalitet for at give billedet en retrostil. Her kommer nogle tips til, hvilke apps man skal vælge, når der skal tages billeder og redigeres – og hvis man derudover har brug for andre råd inden for teknologi, kan der via www.macfyn.dk blandt andet findes hjælp til valg af computer, samt hvordan man bedst kan optimere sin computer – således bliver den klar til din billedredigering.

De 7 bedste apps

“Snapseed” er en app, der kan mange af de helt fundamentale ting, som at beskære og justere lys. “Touch Retouch” er god til at fjerne klone elementer. “Slow shutter cam” skaber action i billederne, og man kan også bevæge mobilen, mens man tager billeder, så de får nogle sjove effekter. “Decim8” er et godt modsvar, til alle de retrofiltre der eksisterer. “Image blender” er en app, hvor man kan sætte to billeder sammen på mange måder. “Camera+” skiller sig ud med dens mange manuelle indstillinger. “Hipstamagic” er en app, der kan lave sjove og kantede billeder som om, at de var taget med et legetøjskamera.