På denne side findes indhold og indlæg, der beskæftiger sig med de mange sider af fotokundskaben. Der vil således kunne findes materiale, der fortæller om kameraets historie, og hvordan det har udviklet sig til det, som kendes i samfundet i dag. Derudover vil der findes indlæg, der beskriver spejlreflekskameraets historie, da der er tale om et meget populært kamera den dag i dag. Formålet med denne side er først og fremmest at informere og oplyse om de emner, der bliver diskuteret på siden. Derudover er der fra forfatterens side et håb om, at man kan få samlet en række gode råd til, hvordan man eksempelvis får valgt det perfekte spejlreflekskamera eller får samlet råd til, hvordan man kommer til at kunne tage flotte billeder.

Derudover vil der findes indhold, der beskriver hvilken rolle en fotograf har, og hvordan han eller hun kan skabe følelser og stemninger hos de personer, der kommer til at se deres billeder. I den forbindelse vil der være forslag til hvad et godt fotografi består af, og hvad man skal være opmærksom på når man ønsker at tage et godt billede. Her vil der blandt andet være fokus på hvilken rolle elementer, som for eksempel baggrunden, lyset og redigering af billedet spiller i forhold til, hvilke følelser og stemninger, der kommer til udtryk i billedet.

Slutteligt vil man kunne finde tekster, der beskriver hvordan man vælger det rigtige spejlreflekskamera. I den forbindelse vil det ligeledes blive diskuteret, hvordan man vælger det rigtige objektiv til sit kamera, da dette er et essentielt element.