Nyhed Reduced price! Lixada Fiskeri Vest Livet Sikkerhed Jakke Svømning, Sejlads Vest Vest Flydende Superior-209lb Bærende Colete Salva-Vidas Forstør

Lixada Fiskeri Vest Livet Sikkerhed Jakke Svømning, Sejlads Vest Vest Flydende Superior-209lb Bærende Colete Salva-Vidas

kr157.48

-24 %

kr209.94

Ny vare

Mærke LIXADA
Stil Colete Salva-Vidas
Type B Sikkerhed Redningsvest
Funktion Vandtæt
Max leje 95 kg / lb 209.44
Model-Nummer Fiskeri vest
Type a fluefiskeri vest
Materiale Polyester

Der Er to typer ,den billige slags er uden Skum ,den Dyre form for Skum;pls ateention og vælg det du har brug for

Dette fiskeri redningsvest ligner mere en taktisk vest med i alt 11 lynlås lommer og multi fastgørelse af Stiger og tilbehør løkker på fronten og brede reflekser på ryg og skulder.Under taktiske ydre det er en fuldt funktionel flotation enhed, som er aftagelig for at fungere som en forskydning fiskeredskaber luftfartsselskab.Og denne vest vil passe til næsten enhver person, der på grund af svømmehud justerbar spænde stropper.Hvis din vigtigste prioritet id gear opbevaring, dette liv vest er en af en slags.Det er fantastisk til at flyve fiskeri, kajak, fiskeri, kano, fiskeri (stort set alle typer af lystfiskeri).

Funktioner:

Udformet med en premium-ripstop polyester shell og udskiftelig EPE skum inde for overlegen opdrift.

Fire generøs bryst lomme, fire lynlås lommer foran, to sidelommer i mesh lomme, og en generøs baglommen i alt.

Tilbehør loops og fastgørelse af stiger på brystet invitere tilpassede vedhæftede filer.

Mesh på ryggen og mesh stof indeni levere høj åndbarhed.

Åbne sider give dig mere plads til at padle, støbt eller mål på vand.

Multi svømmehud justerbar spænde stropper tilbyder en custom fit for næsten enhver person.

Reflekser på ryg og skulder udstråler en professionel sikkerhed, mening, liv besparelse.

Fantastisk til at flyve fiskeri, kajak, fiskeri, kano, fiskeri (stort set alle typer af lystfiskeri).

Specifikationer:

Farve: Grå / Grøn / Rød / Blå (Valgfrit)

Materiale: Polyester + EPE skum

Max leje: 95 kg / lb 209.44

Item flad størrelse: 55 * 46cm / 21.65 * 18.1 i

Vægt: 75g / 1.65 lb

Pakke størrelse: 50 * 44 * 10cm / 19.69 * 17.32 * 3.94 i

Pakke vægt: 780g / lb 1.71

Pakke Liste:

1 * Lystfiskeri Redningsvest

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Mylens.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Mylens.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: daiwa falsk hjul, sikkerhed jakke sikkerhed, protector shirt, dyk spool, skudsikre vest for mænd, motorcykel patch vest, jakke liv, svømme vest, livet vest kvinder, sikkerhed jakke politiet.

Skriv en anmeldelse

Lixada Fiskeri Vest Livet Sikkerhed Jakke Svømning, Sejlads Vest Vest Flydende Superior-209lb Bærende Colete Salva-Vidas

Lixada Fiskeri Vest Livet Sikkerhed Jakke Svømning, Sejlads Vest Vest Flydende Superior-209lb Bærende Colete Salva-Vidas

Der Er to typer ,den billige slags er uden Skum ,den Dyre form for Skum;pls ateention og vælg det du har brug for Dette fiskeri redningsvest ligner mere en taktisk vest med i alt 11 lynlås lommer og multi fastgørelse af Stiger og tilbehør løkker på fronten og brede reflekser på ryg og skulder.Under taktiske ydre det er en fuldt funktionel flotation enhed, som er aftagelig

Relaterede varer