Nyhed Reduced price! Søde Dyr Magnetiske Kroge Aftagelig Dekorativ Køleskab Mærkat Køleskab Besked Magnet Bøjle Nøglen Opbevaring Krog Forstør

Søde Dyr Magnetiske Kroge Aftagelig Dekorativ Køleskab Mærkat Køleskab Besked Magnet Bøjle Nøglen Opbevaring Krog

kr20.30

-41 %

kr34.97

Ny vare

Materiale Silikone Gummi
Mærke OUNONA

Beskrivelse

Dette er en dyr magnetiske kroge, der er fremstillet af førsteklasses materiale, sikre og sunde, dekorative og praktiske.Magnet på bagsiden kan være knyttet til overfladen af en bred vifte af jern objekter, og kan knyttes til enhver glat overflade væggen.Som en boligindretning, smuk og stilfuld, høj temperatur modstand, hurtig installation, vandtæt og fugtafvisende, stærk bærende, kan bruges flere gange.

Funktioner

- Farve: Som vist.

- Materiale: Fleksibel Lim, Metal og Magnet.

- Størrelse: Ca. 13.5x4x0.4cm.

- Dyr stil og design til indretning, væg udsmykning.Det udsøgte design tilføjer nogle store lyst til dit hjem.

- Elementer er lavet af høj kvalitet materiale.Tilbage er seks rækker af magneterne fast.Det er robust og holdbar med stærk sugning.Ikke let at falme og deformation.

- Magnetisk design gør at du kan fjerne dem, nemt og ingen at bekymre sig om at såre køleskabe' døren, whiteboard ' s flats eller andre møbler.

- Den tilbage magnet og fleksibel lim design er perfekt til at hænge elementer, der kan bruges til at hænge forskellige hjem små ting.

- Varm Tip: Kære køber, som følge af belysning effekt, skærmens lysstyrke, manuel måling, osv., der kan være nogle små forskelle i farve og størrelse mellem billedet og den faktiske vare.Håber inderligt, at du kan forstå!Tak!

Pakkeliste

1 x magnetisk krog

Tags: vigtige mapper, miss nøglen, medic har nøglen, magnetisk holder vloveme, tegnefilm dog køleskab magnet, fridg magnet, magnet til køleskab, bøjle magnet, farvede magnetiske kroge, krog neodym-magnet.

Skriv en anmeldelse

Søde Dyr Magnetiske Kroge Aftagelig Dekorativ Køleskab Mærkat Køleskab Besked Magnet Bøjle Nøglen Opbevaring Krog

Søde Dyr Magnetiske Kroge Aftagelig Dekorativ Køleskab Mærkat Køleskab Besked Magnet Bøjle Nøglen Opbevaring Krog

Beskrivelse Dette er en dyr magnetiske kroge, der er fremstillet af førsteklasses materiale, sikre og sunde, dekorative og praktiske.Magnet på bagsiden kan være knyttet til overfladen af en bred vifte af jern objekter, og kan knyttes til enhver glat overflade væggen.Som en boligindretning, smuk og stilfuld, høj temperatur modstand, hurtig installation, vandtæt og fugtafvisende,

Relaterede varer