Nyhed Reduced price! 5Pieces/Masse Baby Klapvogn Tilbehør Krog Til Klapvogn, Barnevogn barnevogn Klapvogn Multi Farver Forstør

5Pieces/Masse Baby Klapvogn Tilbehør Krog Til Klapvogn, Barnevogn barnevogn Klapvogn Multi Farver

kr42.73

Ny vare

Aldersgruppe 13-18M
Type Krog
Materiale Nylon
Model-Nummer HT2062402

Kære Køber:

1)Hvis du er fra Rusland , det er meget vigtigt at skrive dit fulde navn ,ellers er det svært at få varen fra den russiske Toldvæsen.

2) for at forbedre kvaliteten af vores service, hvis du har modtaget produktet, og det har problemet, er du ikke åben konflikt direkte ,bedes du kontakte os først .vi vil give dig tilfreds med svaret med det samme.

Beskrivelse: 100% band new høj kvalitet Enkel, stilfuld og praktisk Meget nem at bruge : drej høj magic tape på stangen kan være Materiale:Nylon + Plast Passer til alle Klapvogn,Gelændere på køretøjer,bil hovedstøtte,eller gelændere på kufferter Kan holde vægt op til 2 kg hver krog

Pakken indeholder:

5pcs x Baby klapvogn krog ( Tilfældig Farve )

Betaling

Kære ven,du kan betale penge ved at : kreditkort/webmoney transfer - /betalingskort/western union/QIWI Wallet.

A :Pls klik på "Køb Nu"bund, når du afgiver bestilling,da det vil føre dig til at afslutte betaling,mens du kan efterlade en besked om målinger og farve.

B :Spærrede er gratis, sikker betalingstjeneste, der er automatisk til rådighed på alle transaktioner.Denne service sikrer, at betalingen er frigivet til sælger kun, når du har bekræftet tilfredsstillende modtagelse af din ordre.

Forsendelse

1. Kina Post Air Mail :(35-90 Dages Leveringstid) ( Del Land, Gratis fragt+Tracking nummer)

2 .EMS :(10-25 Dage Levering med Tracking Nummer,har Brug for ekstra Shipping gebyr)

3.DHL : ( 5-10 Dages Levering med Tracking Nummer,har Brug for ekstra Shipping gebyr)

Også Kan Bruge UPS,Fedex,TNT !

4.Da det er en international shipping service,leveringstid og porto kan variere i forskellige regioner.Og i løbet af de særlige ferie ligesom Kinesisk Festival Ferie,National Helligdag,leveringstiden vil blive lidt længere.

5.Importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands brugerdefinerede office at afgøre, hvor meget disse yderligere kan koste, før du køber.

Bemærk : Normalt er der ingen told eller skat, men nogle gange skal kunderne betale told og afgifter.Vi kun opkræve dig for købet pris, forsendelse og håndtering for dit emne(r).Yderligere told gebyrer, der skal betales af dig.

Retur&Exchange

1.Afkast eller udveksling er acceptabelt, hvis varen er i god original stand.

2.Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er til rådighed,er det kun de anmodninger, der er inden for 7 dage efter at pakken er modtaget & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget.

3.Vi vil ikke betale for retur forsendelse gebyr.Hvis varer ikke returneres inden 7 dage , kan Vi nægte at refundere.

4.Før returnere varer, bedes du medtage en seddel med dit navn,adresse,ordrenummer,og forklaring af årsagen til returneringen.

Efter vi har fået pakken,vil vi refundere dine penge ASAP.,

Feedback

Din feedback er meget vigtig for os, bedes du give os 5 stjerner hvis du er tilfreds med den vare,bedes du kontakte os først, hvis der er noget problem.du kan sende e-mail eller chat med os på linje,alle e-mails vil blive besvaret inden for 1 arbejdsdag,hvis du ikke modtager vores svar,bedes du venligst sende din e-mail,vil vi svare dig så hurtigt som muligt.Tak!

Tags: gardin stål kroge, stålfjedre kroge, støvler stål kroge, slagter stål kroge, babyzen klapvogn kroge, klapvogn kroge disney, oxo klapvogn kroge, baby klapvogn kroge, 2stk klapvogn kroge, klapvogn arrangør kroge.

Skriv en anmeldelse

5Pieces/Masse Baby Klapvogn Tilbehør Krog Til Klapvogn, Barnevogn barnevogn Klapvogn Multi Farver

5Pieces/Masse Baby Klapvogn Tilbehør Krog Til Klapvogn, Barnevogn barnevogn Klapvogn Multi Farver

Kære Køber: 1)Hvis du er fra Rusland , det er meget vigtigt at skrive dit fulde navn ,ellers er det svært at få varen fra den russiske Toldvæsen. 2) for at forbedre kvaliteten af vores service, hvis du har modtaget produktet, og det har problemet, er du ikke åben konflikt direkte ,bedes du kontakte os først .vi vil give dig tilfreds med svaret med det samme. Beskrivelse: