Nyhed Reduced price! Nye Fashion Læder Bælte Til Kvinder Firkantede Metal Spænde Taljen Rem-Designer Damer Varme Kjole Linning Udsmykning Forstør

Nye Fashion Læder Bælte Til Kvinder Firkantede Metal Spænde Taljen Rem-Designer Damer Varme Kjole Linning Udsmykning

kr27.69

-38 %

kr45.36

Ny vare

Oprindelse KN(Oprindelse)
Køn KVINDER
Model-Nummer BT02243
Bælter Materiale PU
Antal 40
Funktioner Mode luksuriøst design i høj kvalitet bælte
Spænde Bredde 0cm
Bælte Bredde 2,8 cm
Passer Til Kvinder,dame,kvinde,pige
Spænde Længde 0cm
Stil Casual,Mode,Alle-match,Retro
Mønster Type Solid
Navn På Afdeling Voksen

Funktioner: Lavet af høj kvalitet læder og legering spænde.

Materiale: Læder,legering

Farve: Pearl guld,sølv Perle

Størrelse: Længde: 105cm/41.3 i Bredde: 2.8 cm/1.1 i(1 inch = 2.54 cm)

Pakke inkluderet:

1x Helt Nye Bælte

Bemærkninger:

1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.

2. Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling

1. Når der er varer, der er udstedt?

Efter betaling, vil vi sende pakken så hurtigt som muligt, normalt indenfor 1-5 dage, og leveringstiden er på ferie eller særlige vejr vil blive forsinket.

2. Hvornår kan jeg modtager varerne?

Normalt varer, der kan blive modtaget inden for 15-60 dage , og leveringstider for de forskellige logistik metoder vil variere.Vores hyppige logistik er Cainiao Super Globale Økonomi, Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus, Cainiao Super Økonomi, som normalt kan være modtaget i 35-55 dage.leveringstiden er på ferie eller særlige vejr vil blive forsinket.Hvis du har nogen spørgsmål om logistik, kan du kontakte os.

3. Hvad skal jeg gøre, hvis der er problemer med de varer jeg har modtaget?

Hvis varen er beskadiget, eller der er et problem med kvaliteten, så send os et billede af det pågældende produkt.Vi bekræfter, at det er for vores grunde, vil vi give dig en tilbagebetaling eller genudstedelse af udbetaling.

Hvis du er utilfreds med den vare, bedes du kontakte os for at få pengene tilbage, eller send igen inden for en uge.Alle varer skal returneres i original stand, og køberen er ansvarlig for returportoen

4. Hvor meget man kan købe kan få rabat?

Så kontakt os og vi vil give dig den laveste pris, der er baseret på den mængde, du har købt.

Hvis der er nogen problemer med de varer, Bedes du kontakte os ,vil vi gøre vores bedste for at løse problemet.Negativ feedback kan ikke løse alle problemer.vi er ærlige sælger, så lad os gøre respekt for hinanden.Din anerkendelse er vores kraft til at bevæge sig fremad .Håber, at få din 5-stjernede feedback,tak så meget!

Vores firma er beliggende i Yiwu, Zhejiang, Kina, med stor produktionskapacitet og et stort antal på lager.Vi har erfaring i handel med udlandet, og du kan stole på os at tjene dig godt.Kundetilfredshed er vores største mål.Hvis du har nogen spørgsmål om transaktionen, kan du kontakte os til enhver tid.Vi vil se de oplysninger, der vil svare dig så hurtigt som muligt.

Tags: g designer bælte kvinder, bælte steampunk, designer bælte kvinder glitter, bælte kvinder, pearl designer remme, bælte gg kvinder, læder urrem, bælte spænde, diesel læder rem, antikke bidet.

Skriv en anmeldelse

Nye Fashion Læder Bælte Til Kvinder Firkantede Metal Spænde Taljen Rem-Designer Damer Varme Kjole Linning Udsmykning

Nye Fashion Læder Bælte Til Kvinder Firkantede Metal Spænde Taljen Rem-Designer Damer Varme Kjole Linning Udsmykning

Funktioner: Lavet af høj kvalitet læder og legering spænde. Materiale: Læder,legering Farve: Pearl guld,sølv Perle Størrelse: Længde: 105cm/41.3 i Bredde: 2.8 cm/1.1 i(1 inch = 2.54 cm) Pakke inkluderet: 1x Helt Nye Bælte Bemærkninger: 1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve

Relaterede varer