Nyhed Reduced price! Reneecho Halloween Kostume Horn Hat Maleficent: Elskerinde Maleficent Onde Kostume Horn Sort Hjelm Forstør

Reneecho Halloween Kostume Horn Hat Maleficent: Elskerinde Maleficent Onde Kostume Horn Sort Hjelm

kr73.30

-35 %

kr112.79

Ny vare

Model-Nummer FT26076OS
Lejlighed Halloween / Party / Cosplay
Materiale Vinyl
Indhold Medaljon
Mærke ReneeCho
Navn Maleficent Kostume Horn
Dækker Område hovedet fuld

Nærmere Oplysninger :

Karakter : Maleficent Kostume Horn

Punkt : Headpiece

Størrelse : One Size For De Fleste Voksne

Materiale : Vinyl

Skum Pad I panden For Komfort Og indretning

Maleficent altid får akslen.Alle får så ned på hende, på grund af den hele stav ting.Rigtig, hun er bare en kvinde, der er træt af at få dissed af sine venner og kommer ikke til at tage det liggende længere.Det er bare uhøfligt at invitere hver enkelt person, du kender, til en fest *bortset* en.I 3rd klasse, kan du måske få flov over og skjule i pigernes badeværelse.Heck - selv som voksen, kan vi være alt for ondt at sige op.Ikke Maleficent.

Hun giver dig et stykke af hendes sind, -- og derefter nogle.Og ved du hvad?!Hvis det havde været en mand, der talte op, ville vi ikke selv have denne samtale.

Hvis du ønsker at kanalisere din indre Maleficent, så prøv på et par af sine horn.Nu ...går fortælle nogen, hvad du virkelig tror på dem!Du ved, du vil!

Tags: karneval mænd, cruella paryk, black hat kvinder, cruella, herskerinder, plakat print, figur maleficent, steampunk kvinde, hat sæt, store maleficent.

Skriv en anmeldelse

Reneecho Halloween Kostume Horn Hat Maleficent: Elskerinde Maleficent Onde Kostume Horn Sort Hjelm

Reneecho Halloween Kostume Horn Hat Maleficent: Elskerinde Maleficent Onde Kostume Horn Sort Hjelm

Nærmere Oplysninger : Karakter : Maleficent Kostume Horn Punkt : Headpiece Størrelse : One Size For De Fleste Voksne Materiale : Vinyl Skum Pad I panden For Komfort Og indretning Maleficent altid får akslen.Alle får så ned på hende, på grund af den hele stav ting.Rigtig, hun er bare en kvinde, der er træt af at få dissed af

Relaterede varer