Nyhed Reduced price! 150/350/400ml Vakuum Dæk, slange Reparation Lim Bil, Motorcykel Mountain Bike Universal Dæk Fugemasse Reparation Væske Dæk Reparation Forstør

150/350/400ml Vakuum Dæk, slange Reparation Lim Bil, Motorcykel Mountain Bike Universal Dæk Fugemasse Reparation Væske Dæk Reparation

kr35.46

-19 %

kr44.32

Ny vare

Type Dæk Reparation Kits
Oprindelse KN(Oprindelse)
Navn

Bullet Punkter:

1、Dæk rør reparation evne: effektivt at øge lufttæthed af det indre rør, og har særlig reparation muligheden for, at det indre rør.

2、Anti-korrosion evne: Effektivt at kontrollere surhedsgrad og alkalinitet, at holde PH-værdien konstant lufttæthed bedre, og det vil ikke forårsage korrosion til den stål ring aluminium ring.

3、Anti-punktering evne: produktet indeholder eksplosionssikre komponenter, der effektivt kan hjælpe dæk til at sprede varme og reducerer sandsynligheden for, at dækket sprænges af mere end 80%.

4、Ikke-klæbende evne: Efter tørring, indre rør og den ydre rør, rim og dæk ikke holde, og dækket kan let skilles ad.

5、Hurtig at installere og nem at samle og skille ad.

400ML Dæk Væske Dæk Selv-rehydrering Motorcykel Dæk Mountain Bike Dæk Fugemasse Beskyttelse af Maskinen Punktering Fugemasse Cykel Dæk Reparation Væske

Produkt Introduktion:

1 Flaske Cykler Tire repair Tool Kits Tur På Dæk Beskyttelse Dæk Sealer Hjul Dæk Punktere Fugemasse Dæk Punktere Sealer

Egnet for:

1. Lufttæthed af røret i sig selv er dårlig, naturlige deflateret hurtigt, ofte juble.

2. Langdistance cykling.Vejforholdene er kompliceret og svært at finde et værksted.

3. Game proces, kan ikke tillade sig tid til at skifte dæk eller dæk reparation.

Produkt Beskrivelse:

1. Fugemassen er formuleret og testet til brug i alle rør dæk.Når det er installeret i dæk eller slange gennem ventilen, FØR du har en punktering, når hjulet roterer Fugemassen er jævnt fordelt over hele indersiden af dækket, eller rør, der er klar til at forsegle punkteringer, som de opstår.

2. Da Fugemassen behandlet rør roterer, centrifugal kraft, der skubber fugemasse til at slidbanen område at skabe et lag af beskyttelse, reparation af punkteringer, som de opstår og behandling af eksisterende punkteringer, og denne Fugemasse til rør type dæk er også anbefales til brug i slangeløse dæk.

3. Når en punktering opstår, den udstrømmende luft pres tvinger Fugemasse i hullet straks at danne en stærk, lufttæt forsegling, og vil lukke så mange punkteringer, som kan forekomme.

4. Det kommer til at fungere effektivt i BÅDE dæk med slanger og slangeløse dæk, og vil vare i løbet af dæk eller slange, og blot skyller væk med vand og ikke efterlade en klæbrig rest bag, når et nyt dæk eller slange er monteret.

5. Forbliver flydende inde i dækket, belægning slidbanen område, som er dækket roterer.

6. Ikke-giftige, ikke-farligt, ikke-brandfarlige, ikke-aerosol-og vandopløselige.Rør, der er behandlet med denne Fugemasse kan blive lappet med en konventionel vulkaniseret patch.Brug den med en smule tålmodighed og pleje!

Packing Liste:

1 flaske * dæk sealer

D Features:

1. Gældende til en række forskellige modeller af dæk: uanset om det er biler, motorcykler, så længe det vakuum, dæk kan repareres

2. Hurtig og nemt: Efter brug af den særlige dæk gummi, du behøver ikke at vente i lang tid, kan du direkte puste kørsel i 3 til 5 minutter.

3. Høj fejltolerance: vandtæt og høj temperatur, uanset om du er bjergrigt eller tidevand sump, det vil ikke være nemt degummed.

4. Høj kvalitet materiale: dæk værksted er lavet af rustfrit stål, vandtæt og høj-temperatur resistent, ingen rust og holdbar.

5. Let at transportere: uanset Om du kører eller kører i byen, det er nødvendigt for at bringe vores dæk reparation værktøj, som sparer dig for en masse af bil reparation udgifter.

Produkt parametre:

Materiale: rustfrit stål / avanceret hurtig limning af gummi

Størrelse: omkring 30*5,5 CM/11.81*2.16 i 100g (dæk gummi)

Produkt Liste:

100G tire sealant

1* dæk værksted

FAQ:

1.Du kan gøre og Engros drop shipping Orden?

Engros-og drop shipping er både velkommen.Og vi vil ikke efterlade nogen information om os på parcellerne.

2. Sådan får tracking oplysninger?

Tracking information vil være tilgængelig i 5-10 dage efter den blev afsendt.Kontakt os, hvis du har problemer med tracking oplysninger.

3.hvad hvis du får defekte produkter eller modtager du ikke varen inden for den beskyttelse tid?

Hvis du ikke er tilfreds med de produkter, du modtager, eller du ikke modtager den , bedes du kontakte os, så snart du modtager dem, før du åbner en tvist.Vi vil give en bedste løsning.

Forsendelse og pakke:

Alle varer vil blive kontrolleret og godt pakket før forsendelse.Ordrer afsendes inden for 2-5 hverdage efter, at betaling er færdig.

Vægten af pakken via normal post er begrænset til 2 kg.Vi vil sende separat, hvis vægten er over 2 kg.

Normalt tager det omkring 15 - 60 dage, og måske blive lidt længere til nogle fjerntliggende område.

Du kan vælge, hurtig forsendelse metode, hvis du ønsker at få den pakke før, og til dette vil du nødt til at betale shipping gebyr.

Sende og tilbagebetaling:

Vi vil gensende eller refundering, hvis pakken går tabt, beskadiges under transporten eller modtage

den forkerte vare.Du er velkommen til at kontakte os og vi vil være glade for at hjælpe dig.

Feedback:

Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, kan du efterlade os en positiv feedback, vi vil være meget værdsat.

Hvis der er noget galt, bedes du kontakte os først, før du forlader feedback, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, indtil alt er fint.

Tags: biler slangeløse dæk reparation kit, permanent tire sealant, slangeløst dæk patch reparationssæt, 10x2 dæk, cykel punk, dæk flydende tætningsmiddel, foss, cykel slange reparation, motorcykel reparation værktøj, fugemasse dæk.

Skriv en anmeldelse

150/350/400ml Vakuum Dæk, slange Reparation Lim Bil, Motorcykel Mountain Bike Universal Dæk Fugemasse Reparation Væske Dæk Reparation

150/350/400ml Vakuum Dæk, slange Reparation Lim Bil, Motorcykel Mountain Bike Universal Dæk Fugemasse Reparation Væske Dæk Reparation

Bullet Punkter: 1、Dæk rør reparation evne: effektivt at øge lufttæthed af det indre rør, og har særlig reparation muligheden for, at det indre rør. 2、Anti-korrosion evne: Effektivt at kontrollere surhedsgrad og alkalinitet, at holde PH-værdien konstant lufttæthed bedre, og det vil ikke forårsage korrosion til den stål ring aluminium ring. 3、Anti-punktering

Relaterede varer