Nyhed Reduced price! Top Kvalitet Ninja Sko Samurai Sko Tabi Rikio Fighter Sort Jikatabi Tabis Højde Stigende sko Ninja Våben Lavet i Japan Forstør

Top Kvalitet Ninja Sko Samurai Sko Tabi Rikio Fighter Sort Jikatabi Tabis Højde Stigende sko Ninja Våben Lavet i Japan

kr536.59

Ny vare

Mærke AIBOULLY
Højde sko 16CM
Martial Art-Stil ninja
Materiale Gummi+Bomuld
Model-Nummer 003
Bemærk Fremstillet i Japan.
Størrelse Leave a message with your foot length when you place the order.
Højde Stigende 1,5 cm

Produkt detaljer Lavet i Osaka ,Japan.Sender fra Japan direkte.

Produceret af Rikio, den øverste producent af jikatabi i Japan, deres "Fighter" - serien er standard for en Japansk Jikatabi.Disse kalv højde jikatabi har 12 kohaze (metal fane) fastgørelse, ekstra holdbare, dobbelt syet gummi såler til forbedret holdbarhed, forstærket materiale på tæer og på siderne af foden, og 4 niveauer af dimensionering til bagsiden af læggen, skal du sende fra Japan,fremstillet i Japan.Slidstærk 100% Bomuld Konstruktion.Fleksibel Gummisål.Autentisk 12 Kohaze (metal fane) skruer.Standarden af Japanske Tabi.Læg venligst en besked med din fods længde(cm) når du laver ordren.

Størrelse

Hvordan til at måle.

Læg venligst en besked med din fods længde(cm) når du laver ordren.

Vilkår&Betingelser

Størrelse eller Pasform Spørgsmål:

Størrelserne er illustreret med konkrete målinger i de detaljerede specifikationer.Check venligst specifikationerne før du placerer en ordre.Normalt tilladte forskelle i størrelsen er ca 1.0 tommer i målingen.Hvis du finder størrelsen af de produkter, der ikke passer dig, kan du direkte kontakte os.

Farve Mismatch:

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Forsendelse:

Vores gratis fragt og China Post, Luftpost, bør det tage dig omkring 15-45 arbejdsdage.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.Customized produkter, vil kræve længere leveringstid.

Vi don?t garanti leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 30 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om en udskiftning inden for 30 dage fra din modtagelse af varen .Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12 - måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.Relaterede Produkter

Tags: ninja toy, rustning japansk, øge indersål, sko tabi, han jian sværd, toy våben, tabi tå sko, stor pendent, et spyd, demon slayer kimetsu ingen yaiba cosplay sværd.

Skriv en anmeldelse

Top Kvalitet Ninja Sko Samurai Sko Tabi Rikio Fighter Sort Jikatabi Tabis Højde Stigende sko Ninja Våben Lavet i Japan

Top Kvalitet Ninja Sko Samurai Sko Tabi Rikio Fighter Sort Jikatabi Tabis Højde Stigende sko Ninja Våben Lavet i Japan

Produkt detaljer Lavet i Osaka ,Japan.Sender fra Japan direkte. Produceret af Rikio, den øverste producent af jikatabi i Japan, deres Fighter - serien er standard for en Japansk Jikatabi.Disse kalv højde jikatabi har 12 kohaze (metal fane) fastgørelse, ekstra holdbare, dobbelt syet gummi såler til forbedret holdbarhed, forstærket materiale på tæer og på siderne

Relaterede varer