Nyhed Reduced price! Saxofon Skulder Rem Blød Sax Reb Saxofon Rem Udnytte Saxofon Tilbehør Forstør

Saxofon Skulder Rem Blød Sax Reb Saxofon Rem Udnytte Saxofon Tilbehør

kr56.49

-28 %

kr78.50

Ny vare

Type1
type4
Model-Nummer Saxophone Shoulder Strap
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type2
Type3

Funktioner:

Premium kvalitet

Dette saxofon skulder rem er lavet af høj kvalitet læder og nylon materiale, høj sejhed, øko-venlige, stærke og holdbare til langvarig brug.

Metal snap krog design

Designet med en metal-snap krog, dette saxofon nemt kan installeres og fjernes ved at trykke på dette spænde.Og det kan tåle høj belastning.

Tre størrelser

Det helt har tre forskellige størrelser(S: 25cm/9.83 tommer;M:35cm/13.76inch;L:45cm/17.69inch), kan du vælge den passende størrelse i forhold til din konkrete situation.

Justerbar længde

Denne længde af saxofon skulderremmen kan justeres for at give dig en behagelig at bære erfaring,så du kan justeres frit i henhold til dine behov.

Anvendelsesområde

Det kommer med en bred vifte af applikationer.Denne rem er velegnet til saxofon.Fordi den rem, der kan foldes, så det er let at bære det med rygsæk til koncert, uddannelse, klasse eller andre steder.

Specifikationer:

Konto type: Saxofon skulderrem

Materiale: læder+nylon+metal

Farve: sort

Antal: 1 stk

Emne størrelse:

S: 25cm/9.83 tommer

M:35cm/13.76inch

L:45cm/17.69inch

Vægt: 180g/6.35 oz

Pakke:

1*Saxofon Skulderrem

Tags: sax rem høj, tilbehør saxophon, soprano sax, sax stå, boho snøre, saxophon, klarinet, sax, metal saxofon mute, saxofon alto selmer mark, saxofon silke renere.

Skriv en anmeldelse

Saxofon Skulder Rem Blød Sax Reb Saxofon Rem Udnytte Saxofon Tilbehør

Saxofon Skulder Rem Blød Sax Reb Saxofon Rem Udnytte Saxofon Tilbehør

Funktioner: Premium kvalitet Dette saxofon skulder rem er lavet af høj kvalitet læder og nylon materiale, høj sejhed, øko-venlige, stærke og holdbare til langvarig brug. Metal snap krog design Designet med en metal-snap krog, dette saxofon nemt kan installeres og fjernes ved at trykke på dette spænde.Og det kan tåle høj belastning. Tre