Nyhed Reduced price! Justerbar Kropsholdning Corrector Bælte Tilbage Rygsøjlen Støtte Tandbøjle Bælte Skulder, Lænd Korrektion Band Corset For Børn, Kvinder, Mænd Forstør

Justerbar Kropsholdning Corrector Bælte Tilbage Rygsøjlen Støtte Tandbøjle Bælte Skulder, Lænd Korrektion Band Corset For Børn, Kvinder, Mænd

kr27.88

-29 %

kr39.80

Ny vare

farve black
Model-Nummer Tilbage Støtte Bælte
Oprindelse KN(Oprindelse)
Virkning Knogle Pleje
Funktion Korrekte dårlig kropsholdning og forhindre, at pukkelhvaler
Lænd Skulder Talje Corset Arbejdsstillinger Korrektion Tilbage Støtte
Tilbage Tandbøjle Støtte Bælte ryg støtte
Element Type Seler & Støtter
Materiale OK Klud
Mærke TMISHION

Unisex Justerbar Kropsholdning Corrector Bælte Tilbage Rygsøjlen Støtte Tandbøjle Bælte Skulder, Lænd Korrektion Band Corset For Mænd, Kvinder, M-L

Beskrivelse:

Dette produkt er en støtte bælte.Vedtagelse af høj kvalitet materiale, som er holdbare og behageligt for dig at bære.Med elastik stropper på skuldrene og krog og løkke på taljen, det vil være let at bære og nem at justere størrelsen.Denne støtte bælte vil være med til at støtte den thoracalis og columna, og trækker skuldrene tilbage.Det er perfekt til at korrigere nogle dårlige arbejdsstillinger og forebyggelse af pukkelhvaler.

Funktioner: Vedtagelse af høj kvalitet, åndbart materiale, som er holdbare og behageligt for dig at bære Det, vil du forsigtigt trække sig tilbage skuldre, hals og hoved er rettede, mens justering af rygsøjlen, og dette vil i høj grad forbedre dine dårlige vaner og det er godt for din ryg sundhed.Med elastik stropper på skuldrene og krog og løkke på taljen, det vil være let at bære og nem at justere størrelsen.Hjælper med til at rette nogle af de dårlige arbejdsstillinger og forhindre, at pukkelhvaler og udvikle en god kropsholdning.Fantastisk til smerter i ryggen, forstuvninger, skulderinstabilitet, fibromyalgi osv.

Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt Nye

Konto Type: Back Support Bælte

Materiale: OK Klud

Farve: Sort

Antal: 1 STK

Valgfri Størrelse : (Længde * Tilbage-Bredde * Højde)

M : 62 * 21.5 * 27.5 cm / 24.4 * 8.5 * 10.8 tommer

L : 62 * 23.5 * 28cm / 24.4 * 9.3 * 11.0 tommer

Pakke Vægt: Ca. 100-102g

Funktion: Ret dårlig kropsholdning og forhindre, at pukkelhvaler

Pakken Indeholder:

1 x Støtte Bælte

Bemærk:

Bemærk, at 1-3cm fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

M Størrelse:

Størrelse L:

Måske vil du gerne:

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Mylens.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: lumbal, tilbage bælte, corrector postur, back-support, korset lumbal, luft columna trækkraft, børn kropsholdning, mænd kropsholdning, kropsholdning sidde, fedt undertøj til mænd.

Skriv en anmeldelse

Justerbar Kropsholdning Corrector Bælte Tilbage Rygsøjlen Støtte Tandbøjle Bælte Skulder, Lænd Korrektion Band Corset For Børn, Kvinder, Mænd

Justerbar Kropsholdning Corrector Bælte Tilbage Rygsøjlen Støtte Tandbøjle Bælte Skulder, Lænd Korrektion Band Corset For Børn, Kvinder, Mænd

Unisex Justerbar Kropsholdning Corrector Bælte Tilbage Rygsøjlen Støtte Tandbøjle Bælte Skulder, Lænd Korrektion Band Corset For Mænd, Kvinder, M-L Beskrivelse: Dette produkt er en støtte bælte.Vedtagelse af høj kvalitet materiale, som er holdbare og behageligt for dig at bære.Med elastik stropper på skuldrene og krog og løkke på taljen, det vil være

Relaterede varer